среда, 28 сентября 2016 г.

Книга корисна, коли її читають

        Напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, п'ятикласники ЗШ № 4 разом з класним керівником Біляєнко І. А. та шкільним бібліотекарем Услистою Н.С. завітали до дитячої районної бібліотеки. Година бібліотечного заходу була насичена та цікава. Шкільний бібліотекар Услиста Н.С. познайомила учнів з дитячим відділом бібліотеки, розповіла читачам про велике значення книги в житті кожної людини. П'ятикласники зачитали гімн книзі, декламували вірші, взяли участь у бібліотечній вікторині.
       А далі бібліотекарі дитячої бібліотеки Кравченко Т.А. та Топчієнко Н.В. познайомили учнів з новими книжковими виставками. Показали і прокоментували відеоролик про дитячу обласну бібліотеку ім. Т.Г. Шевченка. З захопленням учні переглянули фільм "Сучасні бібліотеки світу". Те, що читачі побачили їх просто вражало. Форми, архітектура, велич бібліотек світу зацікавила п'ятикласників. А далі було привітання. Учні привітали всіх працівників бібліотеки з Днем бібліотек. Задоволені та збагачені новою інформацією, діти повернулися до школи.
       Від усієї душі вітаю всіх  бібліотечних працівників, моїх колег із Всеукраїнським Днем бібліотек. Здоров'я всім колегам, мирних днів і хороших, допитливих читачів!

З повагою, 
бібліотекар школи
Услиста Н.С.




Комментариев нет:

Отправить комментарий