четверг, 15 сентября 2016 г.

Помічники-підручники


Непомітно завітав до нас черговий вересень. Разом зі своїм  осіннім теплом, він  приніс  гомін та щасливий сміх учнів на шкільних подвір'ях. Перший дзвінок, перший урок і навчальний 2016-2017 рік розпочався. 
Закипіла робота в шкільній бібліотеці. Бо ж яке навчання без шкільних підручників. Поспішають учні до шкільної бібліотеки і як приємно повідомити, що майже всі повертаються до класу  з комплектом книг. Мені, як бібліотекарю, приємно бачити, що учні скучили за своїми помічниками-підручниками. В бібліотеці гортають їх, знайомляться зі змістом та ілюстраціями, обговорюють як і чим  будуть обгортати та чепурити  своїх  друзів-підручників. Навчальний рік учні  Маловисківської  ЗШ № 4 розпочинають з охайними і гарно збереженими підручниками.
А учні 4-го, 7-го та 8 класів отримали майже всі комплекти нові. Чекаємо з нетерпінням підручників, які ще не надійшли до шкільної бібліотеки. 
Батьки, учні, та вчителі дуже вдячні за нові підручники. Хочу звернутись до вас, мої дорогі, читайлики. Бережіть книги, які вам безкоштовно дає держава. Навчіться охайно поводитись з підручниками. Пам'ятайте правила збереження книг! А найголовніше, любіть їх! Я, бібліотекар школи, бажаю вам успіхів у навчанні, здоров'я і миру нашій Україні. З новим навчальним роком!









Бібліотекар школи
Услиста Н.С.










Комментариев нет:

Отправить комментарий