понедельник, 26 января 2015 г.

«Усе на світі починається із мами»

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, коли травами та квітами замаїться земля, теплий весняний місяць приносить до нас Свято Матері.
14 травня 2014 року підготували та провели для своїх матусь таке свято учні 6-Б класу Маловисківської ЗШ № 4 разом із своїм класним керівником Паливодою І.В. та шкільним бібліотекарем Услистою Н.С. На урочистий захід були також запрошені адміністрація школи та вчителі.
Учні святково прибрали клас. Дошку прикрасили написом «Усе на світі починається із мами», образом Божої матері та рушниками. Шкільний бібліотекар підготувала книжкову виставку присвячену темі матері.
Протягом свята прозвучало багато теплих слів та пісень, які були адресовані мамам. Також учасники свята переглянули відеосюжет «Моя мама», брали участь у сценках та рольових іграх. Діти всі разом прочитали молитву за матір, а матусі помолились за своїх дітей.
Бібліотекар школи Услиста Н.С. звернулась до всіх присутніх із закликом цінувати, любити та берегти своїх мам, а також ознайомила дітей із літературою в якій висвітлений образ матері, зачитала цитати із книг.
Класний керівник Паливода І.В. подякувала всім за участь у святі, побажала всім любові від матусь, поваги від дітей, а щастя і здоров’я від Бога. Завуч з виховної роботи Гуля В.В. подякувала учням, вчителям, бібліотекарю за організацію та проведення свята.








Комментариев нет:

Отправить комментарий