понедельник, 26 января 2015 г.

На світі є одним-одна Україна

У дні річниці Революції Гідності, учні 7-а класу разом із класним керівником – Берсіменко Т. Г. та шкільни бібліотекарем – Услистою Н. С. підготували і провели виховний захід на тему: «На світі є одним-одна Україна».
Учні не тільки висловлювали любов до Батьківщини, а й показали в цікавих конкурсах, що добре знають все про «свою» Україну. Під час заходу присутні мали можливість познайомитись з книжковою виставкою, з піснями та відеороликами про Україну, найкращими куточками рідної землі.
Учні читали поезію українських поетів – Тараса Шевченка, Володимира Сосюри, Дмитра Павличка, Платона Воронька, Ліни Костенко та ін.. Семикласники дали обіцянку, що будуть вірними синами і доньками своєї країни.
Не забули учні і про гарні українські традиції. Команди «Україночки» та «Козаки» умовно готували український борщ і пекли пиріжки із запропонованих продуктів.
Дуже цікавим видався момент заходу, коли діти пригощали присутніх смачними пиріжками та узваром.
На заході панувала затишна, тепла, урочиста атмосфера.
Зі словами подяки за гарно проведений захід, побажаннями всього найкращого, а, головне, мирного неба, виступили директор школи – Белов М. М. та педагог-організатор – Веретеніна В. В..







Комментариев нет:

Отправить комментарий