понедельник, 25 апреля 2016 г.

Чистота планети - чистота душі.

               Нашу голубу планету часто порівнюють з величезним космічним кораблем, який летить просторами Всесвіту. А людство - екіпажем цього корабля. Красиве і мудре порівняння. Та ми всі повинні осмислити, що у нашого космічного корабля немає аварійного виходу. І лунає сьогодні: " Тривога на космічному кораблі! Майбутнє землі в небезпеці!".
              Це хвилювання і турбота про майбутнє землі передали третьокласники Маловисківської ЗШ № 4 у виховному заході присвяченому Дню довкілля "Чистота планети - чистота душі", який відбувся  у  дитячій бібліотеці міста.
             Слова великого Кобзаря: " Схаменіться, будьте люди, бо лихо вам буде", червоною ниткою прозвучали   на заході.
             Третьокласники закликали і обіцяли берегти природу, любити її. А ми, наставники і вчителі, щиро віримо в те, що все хороше, добре, людяне переможе у дитячих серцях, що виростуть з наших учнів люди, які над усе любитимуть рідну землю, свій край. Бажаємо, щоб цей екологічний захід навчив учнів бачити живу душу в природі. Бібліотекарі підготували і познайомили учнів з книжковою виставкою. А третьокласники, готуючись до заходу, малювали малюнки, які презентували в бібліотеці. Під час заходу учні переглянули відеоролики про природу України, взяли участь у вікторині.
           По закінченні заходу третьокласники разом з класним керівником та шкільним бібліотекарем висадили біля школи чотири дерева - два ясеня і дві берізки.


                                                                                                                                  




Бібліотекар школи
Услиста Н.С.

Комментариев нет:

Отправить комментарий