пятница, 22 апреля 2016 г.

Прощання з Буквариком

Учні 1-го класу Маловисківської ЗШ № 4 попрощались з першою книгою – Буквариком. У святковій атмосфері першокласники висловлювали слова вдячності першій книжці. Присутні батьки, вчителі, бібліотекар пересвідчились в тому, що першокласники добре вивчили українську абетку, навчились читати, гарно співають і полюбляють гуморески. Разом з іншими підручниками та зі своїми вчителями- Жовтило Т.А. та Дем’янчик Н.М. учні 1-го класу помандрують далі, в цікавий світ знань.
             Вивчення Букварика, це не легка справа. Та всі першокласники справились зі своїм завданням. Вони стали читачами і активними відвідувачами шкільної бібліотеки. Як дзвіночки, збігаються на перерві до бібліотеки учні 1-го класу.
             Найактивнішими читачами стали: Крижанівська Софія, Сагайдак Каріна, Маковій Марія, Рахманова Діана, Галайденко Ольга, Зуєнко Софія, Кириленко Роксолана, Малахатько Анна, Березій Софія, Чабаненко Таня, Юхименко Сергій, Рула Поліна, Безнощук Вікторія, Пікінер Ярослав.
           Хочеться побажати всім першокласникам – не втрачати цей читацький запал. Любіть книгу, будьте книзі вірними друзями! А книга віддячить вам завжди, бо хто багато читає, той багато знає!


 Бібліотекар школи
Услиста Н.С.





                                                                                                 

Комментариев нет:

Отправить комментарий